Danerolles logga

Danerolles Croissants Classic

Danerolles Croissants Classic är det perfekta valet för ett gott bakverk, oavsett om du vill baka en läcker frukost, ett snabbt mellanmål eller en smarrig måltid. Denna färska deg är enkel att använda och ger dig möjligheten att smidigt baka dina egna croissanter. Resultatet blir alltid lika gott!

Danerolles Mandelcroissant

Bakning + Danerolles = Lycka

Den färska degen är gjord i Frankrike, en central punkt för croissantens bakverk, där Danerolles startade i 1974. För att säkerställa både kvalitet och pålitlighet används inte konstgjorda färgämnen och aromämnen i framtagandet av produkten, istället använder man en hållbar palmolja.

Här kommer några tips för hur du bakar degen på bästa sätt:

– Det är viktigt att du förvarar degen i kylskåpet, eftersom att färsk deg börjar jäsa när den ligger i rumstemperatur.

– Kavla ut degen från förpackningen, skär den i långa trekanter och rulla ihop dessa till croissanter på en plåt med bakplåtspapper.

– Pensla gärna croissanterna med ett uppvispat ägg innan gräddning för att få till en fin yta!

– Baka i 180 grader i 15-20 minuter eller tills de är gyllenbruna.